Ikszeltünk a rivális PTE-PEAC-cal, Dhonata gólpasszt jegyzett.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 36. forduló
Ferencvárosi TC II 1-1 (0-0) PTE-PEAC
Gólok: Pócsik (58.), ill. Hawkins (73.)

Őri – Juhász, Chyreme, Cubra (Orosz, 63.), Lukács – Mazzonetto A., Pintér – Ladányi (Dhonata, 51.), Trimboli, Jones – Pócsik (Tomasek, 81.)

Azt a két ponttal előttünk álló PEAC-ot fogadtuk, akiktől ősszel 1-0-ra kikaptunk. Dhonata második meccsén lépett pályára, és közel 3 hónap után visszatért Orosz Marcell is.

Az első perctől mi birtokoltuk többet a labdát, de nagy helyzet a félidőig nem adódott. A pécsiek elsősorban fejjel próbálkoztak, míg tőlünk egy kavarodást követően Cubra járt legközelebb a gólhoz.

A második félidő elején a kisebb sérülést szenvedő Ladányi helyére beállt Dhonata, aki bal szélsőként igen kezdeményezően játszott. Jól kezdtük a játékrészt, előbb Jones passzából Trimboli tekert a kapu felé, majd Chyreme fejelt le egy labdát Cubrának, aki a kapust találta el. Az 58. percben Dhonata kapott labdát a bal oldalon, középre lőtt, az érkező Pócsik pedig megszerezte 9. gólját, 1-0. Hét perccel később Jones célozta meg a bal alsót távolról, majd a pécsiek veszélyeztettek egy fejesből. A 73. percben Hawkins elé pattant a labda, aki a jobb alsóba gurított, 1-1, a hátralevő időben pedig Dhonata és Pintér is hiába próbálkoztak – végül leikszeltünk a pécsiekkel.

A döntetlen ellenére a 4. helyezett Honvéd még mindig csak 4 pontra van tőlünk. Jövő hét vasárnap 17 órától a Monor fogad majd minket az utolsó előtti fordulóban, pontosan egy hétre rá pedig a Paks II ellen zárjuk a szezont a Népligetben.

Korolovszky Gábor

Jól játszottunk, megérdemeltük volna a győzelmet, de ahhoz eggyel több gól sem árt. Megvoltak a helyzeteink, jelentős fölényben is játszottunk, de a helyzetkihasználásunk nagyon nem volt jó. Persze, szereztünk egy szép gólt, mindkét félidőben domináltunk, de ma gondjaink voltak a lehetőségek értékesítésével. A fiúk most hazamennek, megszeretgetik az édesanyjukat, hétfőtől pedig készülünk a hátralévő két fordulóra, mert azokban szeretnénk a maximális pontszámot begyűjteni.

Fradi.hu