A brazil balbekk megfelelt a próbajátékon – Orosz Marcell pedig hosszabbított.

A labdarúgó NB III Közép csoportjában szereplő FTC II kedden szerződtette a 19 éves brazil balhátvédet, Dhonata Tavares de Oliveirát. Az ifjú futballista előző klubja a brazil másodosztályban szereplő Mirassol U20-as csapata volt, a 2022-es szezonban 17 találkozón lépett pályára a paulista korosztályos bajnokságban.

Dhonata már néhány hete velünk van, így testközelből tudtuk felmérni, hogy ilyen potenciál rejlik benne. Nagyon jó alapadottságokkal rendelkezik, de tudjuk, hogy sokat kell még közösen dolgoznunk azért, hogy a maximumot kihozzuk belőle. Reméljük, hogy idővel a Ferencváros első csapata tud lenni a végállomás számára – nyilatkozta az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás.

(fradi.hu)

A jövőben is az NB III Közép csoportjában szereplő FTC II labdarúgócsapatát erősíti Orosz Marcell. A 22 esztendős hátvéd 2013-ban szerződött az FTC-hez. Végigjárta a korosztályos csapatokat, majd a 2020/2021-es idényben bemutatkozhatott a felnőttek között is tartalékcsapatunk színeiben. A következő, 2021/2022-es szezonban kölcsönbe, a másodosztályú Soroksárhoz került, ott 20 NB II-es bajnokin és egy MOL Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz. A jelenleg is zajló bajnoki kiírásban már újra az FTC II-t erősíti Orosz Marcell, aki tehát újabb időszakra kötelezte el magát a Ferencvárossal.

(fradi.hu)