NBIII-as csapatunk az éllovas Iváncsától kapott ki, Mercier is pályára lépett.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 32. forduló
Ferencvárosi TC II 1-2 (0-0) Iváncsa KSE
Gól: Ladányi (80), ill. Bányai (67.), Sili (70.)

Mergl – Kaján (Horváth B., 30.), Chyreme, Cubra, Juhász (Molnár, 75.) – Pintér, Mazzonetto A. (Pajti, 60.) – Trimboli, Mercier (Mazzonetto N., 75.), Ladányi – Pócsik

Ezúttal a szintén remek formában lévő és listavezető Iváncsa volt a vendégünk, akikkel ősszel 1-1-es döntetlent játszottunk.

Az első félidőben az Iváncsa játszott jobban, az első helyzetünk alkalmával Trimboli adott középre, Pócsik pedig ráfordulásból mellélőtt. A 25. percben Mergl kétszer is nagyot védett, majd Mercier vezetett kontrát, végül Ladányi lőtt felé. A 41. percben egy csúsztatott vendég fejes landolt a felső lécen, majd Merglnek egy bal alsó felé tartó lövést kellett hárítania.

A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, de a veszélyesebb támadásokat az Iváncsa vezette. A 67. percben Chyreme vesztette el a labdát a tizenhatoson belül, 0-1, majd Sili Luka robogott át a félpályánkon, és lőtte ki a jobb alsót, 0-2. Csapatunk nem omlott össze a két kapott gól után, Ladányi előbb a 71. percben próbálkozott, majd a 80.-ban a védők között tört be a tizenhatosra, és az elmúlt 5 meccsen szerzett 5. góljával szépíteni tudott, 1-2. Az egyenlítésre már nem jutott idő – második tavaszi vereségünket szenvedtük el.

Folytatás április 26-án, szerdán, amikor 11 órás kezdéssel az Újpest II-t fogadjuk a Népligetben.

Korolovszky Gábor

Gratulálok az Iváncsának a győzelemhez! Azt gondolom, hogy ennek a csoportnak a toronymagasan a legerősebb csapatától kikapni nem szégyen. Az első félidőben ők irányítottak, a második játékrészben viszont nekünk is voltak ígéretes lehetőségeink. Sajnos két nagy egyéni hibából kaptuk a gólokat, de a fiúk ezután sem törtek össze és becsületesen hajtottak tovább. Bár szép gólt szereztünk, ez most ennyire futotta. A meccs után nagyon gratuláltam a saját csapatomnak a hétmeccses győzelmi sorozatért, mert azt gondolom, hogy ez egyedülálló teljesítmény volt. Tíz nap múlva folytatjuk az Újpest II ellen.

Fradi.hu