Labdarúgó csapatunk korábbi játékosa nem hiszi el a gyenge formánkat.

Kű Lajos

Ezt a gyenge formát el sem hiszem! A Ferencváros nem engedheti meg magának, hogy sorozatban kikapjon. Nem akarom lebecsülni a mezőnyt, de miután Európában sikerült letenni a névjegyünket, a hazai porondon állandóan dominálni kellene. Persze, néha becsúszik egy-egy döntetlen, de nem szabad hagyni, hogy közröhej tárgyává váljunk.

Sportal

Bálint László

Nem tudom, hogy erre a gyenge szereplésre ki tudja a pontos választ, talán a sok sérülés is lehet az egyik magyarázat. hiszen meghatározó játékosok dőltek ki. Mindenesetre Muhamed Besic és a Mmaee-testvérek nagyon hiányoznak, mint ahogy Aissa Laidouni és a fontos gólokat szerző Franck Boli is. Tudom, hogy utóbbi két futballista eligazolt, illetve a klub engedte el őket, ettől függetlenül még hiányoznak! A mély hullámvölgynek az is oka lehet, hogy ha bekerülsz egy negatív spirálba, elveszíted az önbizalmadat, hiszen nem úgy jönnek az eredmények, ahogy azt szeretnéd, és így nagyon nehéz visszatalálni a normális kerékvágásba. Arra kell törekedni, hogy ebből a leszálló ágból minél hamarabb kilábaljon a csapat, mindenféleképpen kellő önbizalmat kell adjon a remek nemzetközi szereplés, melynek köszönhetően annyi koefficiens-pontot gyűjtött össze a csapat, hogy elképzelhető: csupán a Bajnokok Ligája harmadik selejtező körében kell ősszel bekapcsolódni. Ehhez viszont előbb meg kell nyerni a bajnokságot!

Telek András

A hullámvölgynek valószínűleg az az oka, hogy a játékosok nem csapatként próbálják megoldani a problémát, hanem egyénileg. Meg kell tanulnunk újra csapatként működni, és nem egyénieskedni. Amíg az első helyen áll a csapat, annyira nem vagyok elkeseredve, de most már hozni kell a meccseket! A Honvéd, a Vasas és az Újpest ellen elvileg három könnyebb találkozó vár ránk, hiszen a tabella alsó felében tanyázó riválisokkal találkozunk. De még egyszer hangsúlyozom: az eredményesség első számú záloga, hogy újra egységes legyen a Fradi!

Wukovics László

A Fradi az őszi bajnoki és kupaszereplésével magasra tette a mércét, a játékosok minden idegszálukkal a Leverkusen elleni EL-nyolcaddöntőre fókuszáltak. A csoportgyőzelem után azonban sajnos simán kiestek az Európa Ligából, és azóta nem találják meg újra a győzelem fonalát. A Ferencváros a magyar mezőnyben kiemelkedő lehetőségekkel rendelkezik, de mostanában valami nagyon félresiklott. A miértre a pontos választ azok tudják, akik az öltözőben vagy annak környékén jártasak. De az látszik, hogy a Fradi az elmúlt időszakban nem csapatként működött. Pedig a játékosoknak most már tényleg fel kell fogniuk, hogy milyen klubban játszanak! Az már nem a Ferencváros szintje, hogy megnyerjék a bajnokságot; a szezon ezen szakaszában már a csapat gerincének ki kéne alakulnia, ebből viszont semmit nem látunk. Ilyen negatív sorozatra, hogy tíz tétmérkőzésből csak egyet nyer meg a csapat – nem is emlékszem! A sérültekre pedig azért ne hivatkozzunk, mert az FTC mögött két színtiszta magyar együttes, a Kecskemét és a Paks áll, tehát be lehetne dobni a mélyvízbe saját nevelésű fiatalokat is. Végérvényesen eljött az idő, hogy most már a pályán kell bizonyítani!

Mandiner