Jones újabb gólt, Trimboli újabb gólpasszt jegyzett – immár 5 meccses a nyerőszériánk.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 28. forduló
Ferencvárosi TC II 1-0 (0-0) Szekszárdi UFC
Gól: Jones (55.)

Mergl – Kaján, Almássy, Cubra, Lukács – Pintér (Mazzonetto A.), Tóth A. – Jones (Ladányi, 71.), Trimboli, Varga Z. – Pócsik (Mazzonetto N.)

A forduló előtt 1 ponttal mögöttünk álló tolnaiakat fogadtuk, akiket ősszel 2-1-re megvertünk.

Szép támadással kezdtünk, amiből a 9. percben Jones közelről csak egy felső kapufát ért el, és a félidőben végig mi is maradtunk az aktívabbak. A szünet előtt ismét ő lódult meg a bal oldalon, a labda Pócsik elé pattant, aki a kapuval szemben melléemelt.

A második játékrész elején Lukács ügyes labdakihozatala után Jones bombázott mellé, az 55. percben Trimbolival kényszerítőzött a tizenhatos bal sarkánál, és lazán kigurította a bal alsót, 1-0 – ez volt amerikai légiósunk 5. gólja a bajnokságban, amivel fellépett Pócsik mellé a házi góllövőlistán. A hátralévő időben a vendégek nemigen jutottak szóhoz, a 70. perc környékén még Pócsik fejelt mellé, majd Varga Zétény lövése kerülte el a kaput, és végül csak 1-0-ra ugyan, de magabiztosan vertük meg a Szekszárdot.

Győzelmünkkel a 9. helyen állunk és a tavaszi tabellán csak az Iváncsa előz meg minket. Folytatás vasárnap 16 órától a 3. helyezett ESMTK otthonában.