Mától folytatják labdarúgóink edzéseiket.

A Zalaegerszeg elleni bajnoki után számos labdarúgónk csatlakozott hazája válogatottjához, míg a stáb és a többi játékos hétfőtől csütörtökig pihenőt kapott. Március 24-én, pénteken viszont újra találkoztak az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

Remélem, hogy ez a néhány nap pihenő jót tett a csapatnak, akik pedig a válogatottaknál szerepelnek, önbizalommal és sikerélményekkel térnek majd vissza – kezdte vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov. – Szerdától már szinte a teljes kerettel készülhetünk a MOL Fehérvár elleni fontos bajnokira. Minden csapat életében előfordulhatnak hullámvölgyek, ezért mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra, és hogy jövő héten a fehérváriak ellen, ráadásul hazai pályán újra győzelmet ünnepelhessünk a fantasztikus szurkolóink előtt.

Pénteken, szombaton és vasárnap több edzés is szerepel a programban, szombaton kétszer is pályán lesznek labdarúgóink. A bajnoki címvédő FTC április 2-án, vasárnap 16.30-tól a Groupama Arénában fogadja a MOL Fehérvár FC-t. Érdemes már megvásárolni a jegyet a MOL Fehérvár és a Budapest Honvéd elleni bajnokikra, ugyanis a Kisvárda elleni hazai meccsre szóló belépőt ajándékba adjuk! Ráadásul azon szurkolóink között, akik részt vesznek az akcióban, azoknak lehetőségük lesz egy nyereményjátékban is szerencsét próbálni. Minden további részletet itt olvashat.

(fradi.hu)