A legjobb magyar teljesítményeket keresik.

Már beszámoltunk róla, hogy a Fradi bekerült a legkiválóbb magyar teljesítményeket díjazó Highlights of Hungary válogatásába. A ma záruló szavazáson ide kattintva leadva szavazatodat te is segíthetsz abban, hogy az Oláh Zsanett vezette non profit csapat által elindított rangos díj minden évben nagy figyelmet kiváltó díjátadóján a Fradi is ott legyen a kitüntettek között!

Így ajánlotta a Highlights of Hungary egyik nagykövete, Partos Bence pszichológus a Mindset Pszichológia alapítója csapatunkat:

Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz – így hangzott az első mondatok egyike, amit édesapámtól gyerekként megtanultam. Fradista családba születtem, ahogy többmillió magyar honfitársam – határon innen és túl. Mindig is a Fradinak szurkoltam és csodálattal töltött el, milyen erős közösség, küzdeni akarás és rendíthetetlen identitás húzódik meg ennek a klubnak az eredményei mögött. Ez egy páratlan érték, amit óvni, vigyázni és építeni kell. Főleg olyan időkben, amikor a nemzeti, a regionális vagy épp lokális identitások lebontását célzó világfolyamatoknak lehetünk szemtanúi. A Fradit elsősorban a 2022-es Európa-liga menetelése nyomán jelöltem, ennél azonban többről van szó. A Fradi sikerei a klub felett zöld sasként szárnyaló Fradi-szellem diadalát is jelentik. Egy szellemét, amit a történelem során sokszor akartak eltörölni, most mégis itt van és mélyen összeforrt a magyar nemzeti identitással. Hiszem, hogy a nyugati civilizáció motorját mindig is a különböző kultúrák, hagyományok és identitások kölcsönös egymásra hatása adta. Óvjuk hát ezt a fajta sokszínűséget, minden erőnkkel. A Fradi létezésével és sikereivel ezt a sokszínűséget is őrzi. Hajrá, Fradi!