Bajnoki és Bajnokok Ligája meccs pólósaink mai programja – Pőcze Panna, Jansik Szilárd, Vogel Soma és Varga Zsolt mondta el várakozásait.

Női vízilabda, OBI, alapszakasz, 18. forduló
Népliget, 11.30: Ferencváros – Győri VSE
A belépés ingyenes!
TV: FradiMédia

A meccs előtt Pőcze Pannát kérdezte a FradiMédia:

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 10. forduló
Komjádi-uszoda, 20.45: Ferencváros – Wasserfreunde Spandau 04
Jegy: 2000 Ft
TV: LENtv / M4 Sport

A FradiMédiának Jansik Szilárd nyilatkozott:

Vogel Soma

Számomra minden vízben eltöltött perc számít, így ha játszom, meg akarom ragadni a lehetőséget, de a győzelem a legfontosabb. A berlini vereség miatt szeretnénk visszavágni, és mindhárom pontot megszerezni. Számunkra ez kötelező.

Varga Zsolt

Egy kicsit lebecsüli mindenki ezt a csapatot, pedig okozott már több meglepetést – sajnos nekünk is, Berlinben… Sok a külföldi játékosuk, egy részük honosított, a többiek idegenlégiósok. Nagy múltú csapatról van szó és jó szakmai háttérrel dolgoznak, nem véletlenül vannak itt a BL-főtáblán. Számunkra nagyon-nagyon fontos, hogy ezeket a csapatokat itthon meg tudjuk verni, ehhez most maximális erőfeszítésre lesz szükség. Többen vannak, akik Zágrábban nemrégiben rövid időn belül öt mérkőzést játszottak, ez természetesen megtette a hatását – ezzel kell tudnunk kezdeni valamit, hogy a jelentős fizikai terhek ellenére olyan teljesítményt nyújtsunk, amilyet szoktunk.

VLV