Szepi bácsi, hokicsapatunk korábbi elnökhelyettese, 78. életévében járt. Nyugodjék békében!

Gyászol a Fradi-család: vasárnap életének 78. évében elhunyt az FTC jégkorong szakosztályának egykori elnökhelyettese, Szepeshelyi István.

Szepeshelyi István 1945. július 28-án született Budapesten. Fiatal kora óta vérbeli Fradista volt, lényegében nem volt olyan ferencvárosi érintettségű sportesemény, amelyen ne vett volna részt személyesen, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, vagy jégkorongról. Több sportolóval is szoros, baráti kapcsolatot ápolt, bármikor számíthattak a támogatására. 1986 és 2000 között az FTC jégkorong szakosztályának elnökhelyetteseként dolgozott. A rendszerváltást követően építési vállalatán keresztül támogatta a jégkorong-szakosztályt, jelentős részt vállalva így abból, hogy a korábbi szakmai munka folytatódhatott, és a felnőtt férfi csapat az 1990-es években bajnoki címek sorát nyerhette el.

Visszavonulását követen sem szakadt el a Fradi jégkorong-szakosztályától, ugyanis folyamatos vendége és szurkolója volt keresztunokája, a jelenleg az FTC U14-es csapatában védő Varga Dorián mérkőzéseinek. A fiatal kapus mindig kikérte véleményét, ő pedig készséggel látta el tanácsokkal. Emellett szívügye volt a női jégkorong-válogatott is, amelynek minden mérkőzésére kilátogatott, világversenyekre is utazott velük, sokat segített a csapatnak a fejlődésben.

Szepeshelyi Istvánt Isten nyugosztalja, emlékét örökké megőrizzük!

Fradi.hu

A Tüskecsarnokban az idei szezon során