Ha nem utaztál el Leverkusenbe, akkor irány a Tüskecsarnok! – a tegnap meccs után Tóth Gergő és Fodor Szabolcs értékelt, a mai összecsapásról pedig Seregély Mátét kérdezték.

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés
Ferencváros 3-4 (hu.) BJAHC
Harmadok: 0-1, 2-2, 1-0, 0-1
Gólok: Tóth G., Kulmala (Marva, Nagy G.), Turbucz (Nagy G., Kulmala)

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 az FTC javára.

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Arany (Földes)
Boros, Hrabal – Betteridge, Farkas, Sailio
Kärmeniemi, Seregély – Kulmala, Nagy G., Turbucz
Marva, Mesikämmen – Tóth A., Kreisz, Tóth Gergő
Bán, Galántai, Kucsma

Fodor Szabolcs sajtótájékoztatója:

Fodor Szabolcs

Nagyon büszke vagyok a srácokra! 3-1-ről visszajöttünk, óriási melót raktunk bele a mérkőzésbe, és a végén is, a hirtelen halálban is rengeteg helyzetünk volt, itt játszottunk a támadó harmadban, és kaptunk egy hátrányt. Az egész meccsen több hátrányunk volt, vissza kell nézni a meccset, hogy tényleg ennyivel szabálytalanabbak voltunk-e. Nem éreztem a mérkőzésben azt, hogy ennyivel szabálytalanabbak lettünk volna, de ugye ez nem a mi döntésünk. A végén kaptunk egy hátrányt, amit be tudott lőni a BJA. Óriásit küzdöttünk, elképesztő büszke vagyok a srácokra, és ugyanezt kell csinálni. Akkor van esélyünk győzni, ha így játszunk, így, Fradi-szívvel küzdeni kell küzdeni. Egy lövés döntött a végén, bemehetett volna nekünk is, de sajnos ez az előny eldöntötte.

Erste Liga

Örömteli hír, hogy Aku Kestila elhagyhatta a kórházat, tegnap már a helyszínen szurkolt a csapatnak:

Folytatás ma este a Tüskecsarnokban, a mérkőzés 18.30-kor kezdődik. Jegy: diák/nyugdíjas 1000 Ft, felnőtt 1800 Ft (elővételben, a helyszínen 2000 Ft) – megvásárolható online és a helyszínen. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

A FradiMédia Seregély Mátét kérdezte: