Hoztuk a párharc első meccsét, többek között a végre működő előnyös játékunkkal is már a második harmadban eldöntöttük a mérkőzést – Fodor Szabolcs értékelt a győzelem után. Folytatás ma kora este!

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés
BJAHC 2-5 Ferencváros
Harmadok: 0-2, 1-3, 1-0
Gólok: Turbucz (Nagy G., Kulmala), Kulmala (+1, Sointu, Tóth A.), Betteridge (Sointu, Sailio), Hrabal (Sailio, Karmeniemi), Tóth A. (+1, Marva, Sointu)

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-0 az FTC javára.

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Arany (Nagy K.)
Kucsma, Hrabal – Sailio, Sointu, Betteridge
Seregély, Kärmeniemi – Turbucz, Nagy G., Kulmala
Marva, Mesikämmen – Tóth A., Kreisz, Tóth G.
Galántai, Farkas, Bán

Fodor Szabolcs sajtótájékoztatója:

Fodor Szabolcs

Nagyon keményen dolgoztunk csapatként, én azt gondolom ez a legfontosabb. És ugye együtt a közönségünkkel, akik nagyon hangosan buzdítottak bennünket és nagyon sokan jöttek ki ide – erről már beszéltem -, hogy ez így tud sikerülni, ha egymásra találnak az elemek, csapatként, egy egységként tudunk küzdeni. Azt gondolom, hogy ez ma látszott. És nagyon gyorsan el kell ezt felejteni, mert az is látszott, hogy a BJA mennyire rendkívüli, erős csapat. Ha csak végignézzük az összeállításukat, nem véletlenül voltak ott ahol végeztek az alapszakaszban és nem véletlenül vannak itt, szóval, azt gondolom, hogy most ezt elfelejtjük, és holnap ugyanilyen csapategységgel kijövünk és meglátjuk mire lesz elég egy rendkívül erős csapat ellen.

Erste Liga

Folytatás ma este 17.40-kor Káposztásmegyeren, jegy: 1500 Ft – megvásárolható online vagy a helyszínen. TV: Erste Liga TV (fizetős). A FradiMédia Tóth Adriánt kérdezte: