Nagy küzdelemben gyűrtük le a Diósgyőrt – a negyedik sorból két gólt szállító Tóth Adriánt, valamint Fodor Szabolcsot kérdezték a győzelem után.

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés
Ferencváros 3-1 DVTK Jegesmedvék
Harmadok: 2-1, 0-0, 1-0
Gólok: Nagy G., Tóth A., Tóth A.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 az FTC javára.

Beszámoló: Fradi.hu

Arany (Földes)
Hrabal, Marva – Sailio, Kestilä, Betteridge
Kärmeniemi, Seregély – Turbucz, Nagy G., Sointu
Boros, Mesikämmen – Bán, Farkas, Tóth G.
Kucsma, Kozma – Galántai, Kreisz, Tóth A.

Tóth Adrián az NSOTV-nek nyilatkozott:

Fodor Szabolcs sajtótájékoztatója:

Fodor Szabolcs

Szoros a párharc, és ugye ilyenkor szoktuk említeni a speciális játékegységek jelentőségét. A végén az emberhátrány, amit ki tudtunk védekezni, és az, hogy az egész meccsen nem kaptunk gólt emberhátrányban, az nagyon nagy plusz volt, és akár mondhatjuk azt is, ha szeretnénk, hogy ez eldöntötte a mérkőzést. De azt gondolom, hogy önmagában ez azért kevés lett volna, nagyon sokat adott hozzá az, hogy nagyon jól küzdöttünk, és tényleg minden egyes játékos betartotta az utasításokat. A maximumot kell nyújtani minden egyes playoff-meccsen, ha szeretnénk nyerni. Beszéltünk már róla, hogy a DVTK rendkívül jó csapat, csak akkor van esélyünk nyerni ellenük, ha mindenki száz százalékot ad, és ez ma is látszódott, egy ilyen szoros meccsen. Szóval továbbra is ezt kell csinálnunk, és holnap is száz százalékot kell kirakni a jégre, aztán meglátjuk, hogy az mire lesz elég.

Erste Liga

Folytatás ma este fél hétkor a Tüskecsarnokban, jegy: diák/nyugdíjas 1000 Ft, felnőtt 1800 Ft (elővételben, a helyszínen 2000 Ft) – megvásárolható online és a helyszínen. TV: Erste Liga TV (fizetős). A FradiMédia Tóth Adriánt kérdezte: