Szerencsére személyi sérülés nem történt, a játékos súlyos pénzbüntetést kap a Fraditól – a rendőrségi eljárás mellé.

A Katasztrófavédelem vasárnap hajnali tájékoztatása szerint felhajtott a járdára, és kidöntött egy közlekedési táblát, valamint egy betonoszlopot egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Kosztolányi Dezső téren. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, és felitatták az úttestre kifolyt motorolajat. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Értesüléseink szerint a gépkocsit a Ferencváros labdarúgócsapat argentin idegenlégiósa, a 30 éves Carlos Auzqui vezette. Az is kiderült, hogy az ő esetében a helyszínen végzett alkoholszonda komoly mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki. Felvettük a kapcsolatot a kapcsolatot a BRFK Sajtóosztályával, hogy megerősítsék értesüléseinket: „Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy argentin állampolgárságú férfi által vezetett gépjármű közlekedett 2023. február 19-én 5 óra 20 perc körül a Budapest XI. kerület, Bartók Béla úton a Fadrusz utca felől az Ulászló utca felé. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az úttest bal oldalán lévő beton oszlopnak és közúti jelzőtábláknak. A kiérkező rendőrök a vezetővel szemben szondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel miatt előállították. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A Ferencváros sajtóosztálya először a Sportalnak nyilatkozott az esettel kapcsolatban: „Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt.

(baleset-info.hu, sportal.hu)