Kisorsolta a LEN a legjobb négy párosításait – a Terrassa elleni párharc oda- és visszavágójának összefoglalóját is megnézheted.

Női vízilabda, Euro Kupa, elődöntő
Plebiscito Padova – Ferencváros

Odavágó: február 25.
Visszavágó: március 11.

Gerendás György

Felemás volt a sorsolás ezúttal, hiszen most nem az ismeretlenbe megyünk, úgy, mint a Terrassa ellen. Rossz hír viszont, hogy a BL-selejtezőben kikaptunk tőlük. Azon a meccsen úgy játszottunk, mint a Terrassa ellen idegenben. Ha a játékunk összeszedett lesz, akkor lesz esélyünk bejutni a döntőbe.

Frad.hu

Bíró Attila, a női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya

Az, hogy mind a négy nemzetközi porondon elinduló csapatunk versenyben van még, kimondottan örömteli. A Fradi győzelmét vártam, hiszen az idegenbeli meccsen láthatóan alulmúlta önmagát Gerendás Gyuri csapata, amely egyértelmen erősebb, mint a Terrassa. Összeségben elmondhatom, kifejezetten bíztató, hogy spanyol és görög ellenfelek ellen bizonyítottak csapataink, hárman ott vannak a négy között, biztos lesz minimum egy döntősünk, de én természetesen bízom abban, hogy magyar finálét láthatunk. A magyar csapatok sikerét tovább emeli, hogy amíg az ellenfelek soraiban mindenhol komoly légiósok vannak, addig a mieinknél vagy egyáltalán nincs külföldi játékos, vagy ha van is, húzóembernek nem nevezhetjük. Egy biztos, ez a négy csapat roppant kiegyensúlyozott bajnoki végjátékot ígér, rég nem látott izgalmakra számítok itthon is.

MVLSZ