Józsi bácsi szerint a produkció önmagáért beszél.

Garami József szívesen menne szurkolni a pécsiek NB II-es futballcsapatának, ám ebben megakadályozza nem szűnő derékfájdalma. Egy évtizedekkel ezelőtt játszott Pécs – Tatabánya élvonalbeli bajnokin az egyik tatabányai labdarúgó rázuhantak Garami József gerincére, minek következtében három hónapra kiesett a futballból.

Attól kezdve a derekam folyamatosan makrancoskodott, úgyhogy 2022 nyarán az orvosok sebészi beavatkozást javasoltak, ám ilyen idősen már nem vettem, és ma sem veszem rá a bátorságot” – nyilatkozta a Borsnak a 83 éves Garami mester, aki azt is elárulta, örül neki, hogy a korábban általa irányított, kivétel nélkül bajnoki címhez jutó NB I-es csapatok most is állják a sarat.

Az élvonalbeli listát vezető Fradi teljesítményét szükségtelen túlértékelni, produkciója önmagáért beszél – mondta Garami mester, aki egy éven át, 2002-től vezette a Ferencvárost, és válogatottunk szövetségi kapitányaként is bizonyított. – A második vonalban az MTK a második, a hozzám legközelebb álló Pécs pedig a harmadik helyezett.

Sajog a szíve, mert tavaly ősszel járt utoljára pécsi bajnokin, most csak a tévében követi figyelemmel az eseményeket.

Weitner Ádám edzővel jól teszi dolgát a Pécs, de mivel az NB II-ből még sok van hátra, képtelenség tippelni, melyik két együttes lép az élvonalba, mivel a remekül összeállt diósgyőriek diktálják a tempót.

Ha lassan beköszönt a tavasz, és Garami József állapota javul valamelyest, talán kilátogat kedvenc kis hétvégi házába is, elvégre mestere a szőlészetnek, de erre pillanatnyilag nem lát esélyt. Ami a Marco Rossi olasz szövetségi kapitányunk által irányított nemzeti együttesünket illeti, az exkapitány kiemelte: az itáliai tréner példásan rendezte a sorokat.

Látszik a keze nyoma a különféle meccseken követett taktikákat illetően, mert olyan fiatal futballistákra is épít, akik ráéreztek az elképzeléseire” – summázott Garami mester.