Aissa mellett labdarúgó csapatunk sportigazgatója, Hajnal Tamás, valamint a World in Motion képviselője, Lucza Gábor is beszélt az átigazolásról.

Aissa Laidouni

Nagy pillanat ez az életemben. Örök hálával tartozom a Ferencvárosnak!

Hajnal Tamás

Óriási siker, mind Aissának, mind a klubnak, hogy ismét egy európai topligába, ráadásul a Bundesliga egyik élcsapatához sikerült játékost értékesítenünk. Azt gondolom, hogy ez a két és fél év, amelyet Laidouni nálunk töltött rendkívül sikeres időszak volt, amelyben számos nagy győzelmet élhettünk át közösen. Az ő eligazolása is jó példa lehet, hogy igenis, a Ferencvárosból is lehetséges az európai elitligákba kerülni. Persze, az egyik oldalról fáj az ember szíve, hogy egy ilyen nagyszerű játékos távozott, de inkább nagy öröm és büszkeség, hogy ismét létrejött egy ilyen jelentős igazolás. A klub számára óriási elismerés és a jövőre nézve is rendkívül pozitív megítélés lehet, hogy egy újabb labdarúgónk igazolt a nagy topligák egyikébe. Aissának nagyon sok sikert kívánok Berlinben!

Lucza Gábor, World in Motion

A világbajnokság után pörögtek fel igazán az események Aissa Laidouni körül. Utólag elárulhatom, az öt nagy liga közül négyből érkezett megkeresés, háromból konkrét ajánlat is. A végére kettő maradt igazán konkrét, a Union Berlin és az Espanyol közül előbbi szerette volna jobban a játékost. A berliniek hosszan tárgyaltak a Fradival, kitartóak voltak, és végül a két fél megtalálta azt az egyezséget, ami megfelelő számára. Aissának álma volt a Bundesliga, szimpatikus volt neki az egész klub, a csapat. Itt, Berlinben mosolyogva mondták, azt ne kérdezzük, hogyan lehetnek másodikak a bajnokságban, és ha nem is a bajnoki címért, de jó esetben Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyért küzdő együttesbe igazolt. Pénteken be is mutatták új csapattársainak, és bár a hétvégén a Hertha ellen még nem léphet pályára, jövő héten, a hétközi kupamérkőzésen akár be is mutatkozhat az Unionban. Aissa hihetetlen tisztelettel beszél a Ferencvárosról, óriási fejlődésen ment át a klubnál, saját bevallása szerint is ott lett igazán profi futballista. Örökké hálás lesz a Ferencvárosnak! Csütörtökön könnyekkel búcsúzott a Népligetben, de ilyen lehetőségre nem lehetett nemet mondania.

Fradi.hu, NSO