A sajtóhírek szerint Aissa honfitársát is kinéztük – Ryan Mmaee esetleges távozása is téma volt.

A legnagyobb tunéziai rádió, a RadioMosaiqueFM újságírója, Ahmed Adala írta meg a Twitter-csatornáján, hogy a Ferencváros érdeklődik a tunéziai első osztályban szereplő Esperance Tunis 23-szoros válogatott középpályása, a 2022-es világbajnokságon is szerepelt Mohamed Ali Ben Romdhane iránt. A jelek szerint tehát a zöld-fehérek Aissa Laidouni honfitársával pótolnák futballistájukat, akiről vasárnap írtuk meg, hogy jó eséllyel a Bundesligába vagy a La Ligába szerződhet.

A csakfoci.hu információi szerint a zöld-fehéreknél valóban képben van Romdhane megszerzése. A futballista abszolút beleillik abba a sorba, amely ebben az átigazolási időszakban jellemző a Fradira: azaz olyan minőségi játékost próbálnak megszerezni már most télen, akinek nyáron lejár a szerződése, így nem kell érte nagyon magas átigazolási összeget fizetni. Ez volt a helyzet a már bejelentett Myenty Abena esetében, és szintén megírtuk, hogy Owusu Kwabena szerződtetése is szinte biztosra vehető, csak az a kérdés, hogy nyáron vagy télen érkezik. Úgy tudjuk, Romdhanét – akiért szintén 1 millió eurónál kevesebbet kellene fizetni – is már most hozná a klub, de egyelőre még megy az egyezkedés a felek között.

Adala arról is írt posztjában, hogy egyelőre csak a Fradi tett hivatalos ajánlatot a labdarúgóért, akit azonban francia klubok is figyelnek. Korábban más sajtóhírek többek között a Lyon és a Lille érdeklődéséről írtak, de a belga Antwerp és a portugál Porto nevét is bedobták. A Strasbourg megfigyelői pedig az Esperace Sfaxien elleni, néhány nappal ezelőtti bajnokiját a helyszínen tekintették meg. A 23 éves futballista a vb-n a francia válogatott elleni 1-0-s győzelem során 74 percet játszott Laidouni előtt. Romdhane hatos és nyolcas pozícióban is hasznára lehetne a zöld-fehéreknek.

Csakfoci

A Ferencváros támadója, Ryan Mmaee a téma a ciprusi 24sports.com.cy portálon, amely szerint a Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnaca egyik kiszemeltje a marokkói játékos.

A portál megjegyzi, nem lesz egyszerű megszerezni a 12-szeres válogatott csatárt, hiszen a szerződése állításuk szerint 2025 nyaráig érvényes, továbbá Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző is számol vele a továbbiakban is.

A csakfoci.hu úgy tudja, ez egy elég erős pletyka és nincs rá esély, hogy Ryan Mmaee a ciprusi együtteshez szerződjön.

Csakfoci