Az első ajánlat nem jött be, most pénzt szereznének az átigazolásra, de új érdeklődőről is hallani.

A Sampdoria ajánlatot tett a Ferencvárosnak a vb-t is megjáró tunéziai Aissa Laidouniért, ám a genovai klub a szintén olasz élvonalbeli Cremoneséhez hasonlóan csak kölcsönbe vitte volna, opciós joggal, ezért nem volt esélyük a szerződtetésére, mert az FTC kölcsönüzletről nem hajlandó tárgyalni.

A sampnews24.com most viszont arról ír, hogy az olasz klubnál – amely a Cremonesét megelőzve az utolsó előtti, 19. helyen áll a Serie A-ban – még nem mondtak le a középpályás szerződtetéséről. Ahhoz azonban, hogy a Samp vezetői tárgyalóasztalhoz tudjanak ülni a Fradival, el kellene adniuk a 41-szeres gambiai válogatott védőt, Omar Colleyt – az érte remélt bevételből már lehetne pénze a genovaiaknak Laidouni kivásárlására. A 30 éves Colley 2018-ban a belga Genktől szerződött a Samphoz, a Transfermarkt 3.5 millió euróra becsüli az értékét, ebben az idényben 14 meccsen egy gólt szerzett a Serie A-ban, a pályafutása során pedig már 127 mérkőzésen játszott az olasz élvonalban, és három gólt ért el.

Az olasz portál szerint a Samp és a Cremonese mellett az orosz Lokomotiv Moszkvát említi meg Laidouni lehetséges kérői között, ugyanakkor az olympique-et-lyonnais.com már a hétszeres bajnok francia Lyont is az érdeklődők közé sorolja. Hozzátéve, hogy a Lyon első számú kiszemeltje a középpályára a brazil Flamengo 21 éves játékosa, Joao Gomes – Laidouniért akkor tehetnek ajánlatot, ha a 15 millió euróra taksált brazil labdarúgót nem tudják megszerezni.

forrás: nso.hu