Laidouni, Auzqui és Cso a téma.

– Nem csak a Sampdoria, a Cremonese is leigazolná Laidounit, ez a két csapat az utolsó és az utolsó előtti a Serie A-ban. Mindkettő kölcsönben gondolkodik az olasz sportújságíró, Gianluca Di Marzio szerint, 500 ezer eurót fizetnének ezért, majd bentmaradás esetén további 5 millió eurót fizetnének Aissáért. A genovaiak 6, a cremonai alakulat 8 pontra van a bentmaradó helyektől…

– Carlos Auzquiért a chilei sajtó szerint a pénzszűkében lévő Colo-Colo nem ad több ajánlatot, a csapat hétszeres bajnok, Libertadores-kupagyőztes argentin legendája, Marcelo Barticciotto a chilei klubot szidja emiatt: “A Colo-Colo nem fektet be a játékosokba, csak szabad játékosokban és kölcsönökben gondolkodnak. Az igazán jó játékosokat nem fogják kölcsönadni.

– Cso Gjuszong kapcsán ügynöke nyilatkozott egy koreai hírportálnak. A játékos Európába vágyik, írták, a Mainz (2.5 millió eurós) és a Celtic (3 millió eurós) ajánlatot is tett érte, azonban még két érdeklődő klub ajánlatára várnak. Ezeket az ügynök nem, de az őt kérdező újságíró megnevezte: a Ferencvárosról és a Galatasarayról van szó szerinte. A skót sajtó szerint a Rangers is beszállt a versenybe, az amerikai média szerint pedig az MLS-es Minnesota United 5 millió dolláros ajánlatot tett a koreai válogatott csatáráért.