A győztes Bajnokok Ligája csoportmeccs góljai, valamint értékelések.

Molnár Erik

Nagyon örülök a győzelemnek, büszke vagyok a csapatra. A második negyedben volt egy nagyobb mélyhullám, de ki tudtunk jönni belőle és egy magabiztos játékot tudtunk produkálni, amivel megnyertük a meccset. A hiányzók ellenére struktúrában ugyanazt kellett játszanunk, a Jugnál sem volt komplett a csapat, vannak ilyen helyzetek, ilyenkor kell 110%-ot nyújtani és úgy nyerni, ahogy mi tettük ezt. Sokat ér ez a három pont, a Dubrovnik az egyik komoly riválisunk, de minden egyes pont nagyon fontos, hiszen hat csapat is esélyes a Final8-re.

Nagy Ádám

Egy igazi hullámvasutazás volt ez a meccs, viszont győztesként kerültünk ki belőle, úgyhogy a csúcson hagytuk abba. Ezzel megkoronáztuk az évet, amely nagyon jól sikerült. Sok erőt kivett belőlünk ez a mérkőzés is, úgyhogy jól fog jönni az a tíznapos pihenő. Örülök, hogy nyertünk, és tartjuk az itthoni veretlenségünket, ami nagyon fontos. A videózásaink nagy része az emberelőnyről / emberhátrányról szóltak, ki is fizetődött. Készültünk a hátrányokra, megbeszéltünk minden figurájukra valamit, és be is sikerült tartanunk, amit Zsolt kért. A Brescia elleni volt az első komoly meccsünk, nem tudtunk kellően felpörögni, illetve az olasz sokkal jobb csapat annál otthon, minthogy mi olyan játékkal, amit ott nyújtottunk, nyerni tudjunk ellenük. De nyilván tanultunk a hibáinkból, meg is lett az eredménye.

Szakonyi Dániel

A mérkőzés előtt belenéztem a játékosok szemébe, és láttam a tüzet, hogy nyerni akarunk, blokkolni akarunk, gólt akarunk lőni. Hullámzott a mérkőzés, de mi voltunk azok, akik meglovagolták a hullámot, és fontos győzelemmel zártuk az évet. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mindenki beletette a magáét ebbe a sikerbe. Vogel Soma a hétvégén rám írt, hogy betegeskedik, akkor már sejtettem, hogy újra be kell ugranom a vízbe, és megmutatni magamat a Bajnokok Ligájában. Jól jött ki, örülök neki, de természetesen várjuk vissza a sérülteket és a betegeket. A védelmünk az egész ősszel stabil lábakon állt, voltak benne ugyan vargabetűk, de erre építhetünk a folytatásban.

EuroSport, VLV