Sokunk, sokatok kérése meghallgatásra talált, már most megválthatóak a jegyek a március 16-i Puskás Arénabeli Európa Liga nyolcaddöntős találkozóra.

Bajnoki listavezető férfi labdarúgócsapatunk csoportját megnyerve jutott tovább az UEFA Európa Liga nyolcaddöntőjébe, ahol 2023. március 9-én idegenben, 16-án pedig Budapesten, a Puskás Arénában lép pályára. Együttesünk jelenleg ellenfelére vár. Legyen részese ön is a folytatásnak, vásárolja meg „early bird” belépőjét most ITT!

Szezon- és EL csoportkörös bérletesek kedvezményesen vásárolhatnak jegyet!

Az „early bird” lelátói jegyeket négy kategóriában értékesítjük, 8.000, 11.000, 17.000 és 22.000 forintos áron. A leghűségesebb szurkolóknak kedvezmény jár: bajnoki bérleteseinknek 20 százalékos engedményt adunk, míg az UEL-bérlettulajdonosok (két- vagy hárommeccses) 10 százalékkal kedvezőbb áron juthatnak hozzá a belépőjegyekhez. A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényes! Jegyvásárlás ITT!

Az UEFA beleegyezett a helyszínváltoztatásba, a Puskásban játszunk!

A budapesti Puskás Aréna Magyarország legnagyobb stadionja, a magyar válogatott otthona, egyben az UEFA Európa Liga 2022/2023-as fináléjának helyszíne is, több mint 60 ezren férnek el a lelátóján. Csapatunk korábban két nemzetközi mérkőzést játszott a Puskásban, 2020 őszén ott fogadta a Juventust és az FC Barcelonát is az UEFA Bajnokok Ligája csoportszakaszában.

A Groupama Aréna Jegypénztár december 23-án, pénteken a megszokott nyitvatartási időben várja drukkereinket. Az ünnepi időszak alatt a pénztár január 10-ig zárva tart. Emellett online felületünkön, a meccsjegy.fradi.hu oldalon az ünnepek alatt is, a nap 24 órájában lehet jegyet vásárolni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegyvásárlás a Puskás Arénába is kizárólag FTC szurkolói kártyával lehetséges, e nélkül nem tudnak jegyet vásárolni UEL-nyolcaddöntős mérkőzésünkre.

A Puskás Arénába a belépéskor a megvásárolt jegy felmutatása (kinyomtatva vagy mobil eszközön egyaránt lehetséges a bemutatás) mellett szükséges egy fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél) felmutatása! Kérjük, kizárólag e két azonosító (jegy és fényképes igazolvány) birtokában induljanak útnak!

(fradi.hu)