Labdarúgó csapatunk újra edzésben – a mai tréning után, amelyről fotókat is láthatsz – Sztanyiszlav Csercseszov nyilatkozott.

A pihenő véget ért, UEL-csoportgyőztes férfi labdarúgócsapatunk tagjai december 10-én, szombaton közel egyhónapnyi szünet után visszatértek az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba. Reggel a keret egyik fele egészségügyi teszteken vett részt, míg a többiek már a közelgő ünnepek jegyében dedikáltak néhány példányt a 2022-es FTC Évkönyvből.

Ilyen előzmények után 11 órától a sporttelep egyik hátsó edzőpályáján várta a játékosokat Sztanyiszlav Csercseszov és a szakmai stáb. A tréninget követően vezetőedzőnk beszélt a következő napok programjáról is.

Két csoportban kezdődött újra a munka, az első napon a keret egyik része egészségügyi teszteken vett részt, míg a többiek edzettek, vasárnap ugyanez következik. Mindenki visszatért, kivéve Aissa Laidounit, aki pihenőt kapott a világbajnoki szereplés miatt – mondta el Sztanyiszlav Csercseszov. – Úgy vettem észre, hogy a játékosok élvezték az első tréninget, jó talajú pálya és decemberhez képest kellemes időjárás várta őket, minden rendben volt.

Hétfőn és kedden még Budapesten folytatja a felkészülést együttesünk, majd jövő szerdától december 21-ig egy belföldi edzőtáborral zárul az év.

Fradi.hu