Női pólósaink Egerben szerepelnek a hétvégén – csapatkapitányunk, Máté Zsuzsanna, valamint Gerendás György segítője, Fehér András nyilatkozott az előttünk álló feladatról. Az 1. és 2. helyezett a BL-negyeddöntőben, a 3. és 4. helyezett pedig az Euro Kupában folytatja.

Női vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, B-csoport
Helyszín: Eger, Bitskey Aladár Uszoda
TV: LENtv

18.45: Ferencváros – CN Sabadell
Szombat, 18.00: Ferencváros – CN Mataro
Vasárnap, 11.45: Ferencváros – Egri VK

A bajnokságban százszázalékos teljesítménnyel álló FTC esetében is épülő csapatról beszélhetünk, nem véletlen, hogy Fehér András másodedző így fogalmazott: „Hat új játékosunk van, idő kell, amíg összeérünk. Márpedig időnk eddig nem nagyon volt, hiszen válogatott szereplések miatt eddig közel sem tudtunk annyit együtt edzeni, mint amennyi ideális volna. Hol jól játszunk, hol kevésbé jól, még alakulunk, így nem kis kihívás lesz az egri hétvége.

Mondani sem kell, a BL-porondon is merészek a célok, a válogatott védőjátékosa, Máté Zsuzsanna is megerősítette mindezt: „Amióta megtudtuk, hogy ebbe a csoportba kerültünk, mi tagadás, izgatottak vagyunk. Feltett szándékunk, hogy megmutassuk, mire képes a Ferencváros. Azt mondják, a Sabadell és a Mataro is nagyon erős – úgy vagyunk vele, rendben, akkor bizonyítsák is be ellenünk. Mi tudjuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt bárkivel, bízunk egymásban, bízunk magunkban, az a cél, hogy alakuló csapatunk már most letegyen valamit az asztalra. Ha ebből a csoportból tovább tudnánk jutni, akkor már vagyunk valahol…

MVLSZ