Aissát a jövőjéről is kérdezték a franciák elleni győzelmük után.

Nem vagyok boldog, mert a továbbjutás volt számunkra a legfontosabb, de ez nem jött össze, hiába győztük le Franciaországot. Ha az ausztrálok ellen jobb eredményt értünk volna el, minden más lehetett volna. Közel voltunk a sikerhez, de ilyen a futball, ebből is tanulnunk kell és dolgozni azon, hogyan lehetünk jobbak” – nyilatkozta Laidouni a kaotikus véget érő, kétszer lefújt mérkőzés után az M4 Sportnak.

Egyrészről, boldoggá tesz, hogy részese lehettem ennek a világbajnokságnak, de a három mérkőzésünk után nem lehetek teljesen elégedett” – folytatta. Laidouni elárulta, a pályán is tudták, hogyan áll a másik meccs, a kispadról is kapták az információkat, de a kivetítőn szintén látható volt az eredmény.

Franciaországban születtem, így számomra ez egy duplán különleges mérkőzés volt. Tudtuk, hogy sok tunéziai szurkoló támogat majd minket a stadionban, szinte hazai pályát varázsoltak, az utolsó pillanatig hajtottak minket a győzelemért. Fantasztikus élményt szereztek nekünk.

A Ferencváros középpályása kiváló teljesítményt nyújtott a tornán, mindhárom csoportmérkőzésen kezdő volt, az első, dánok elleni találkozón a meccs emberének választották, a címvédő franciák ellen pedig gólpasszt adott. Már a torna elején röppentek fel átigazolási pletykák, melyek szerint komoly ajánlatok érkezhetnek érte a télen. A közmédia helyszíni tudósítója, Bittmann Emil jövőjéről is érdeklődött a játékosnál, de udvariasan jelezte, erről nem szeretne beszélni. Hozzátette, reméli, a 2026-os világbajnokságon már a magyar válogatottal is találkozhatnak a szurkolók, remek csapatnak tartja Marco Rossi együttesét.