Hajnal Tamás egy volt csapattársa beszélt erről egy koreai rádióban.

I Jongphjo, korábbi válogatott játékos arról beszélt a helyi CBS-nek, hogy „az Uruguay elleni első meccs után egy nagyon jó európai csapat sportigazgatója keresett meg Cso Ku Szungról érdeklődve„. I hozzátette, hogy az illető a Dortmundban volt csapattára és aziránt érdeklődött, hogy milyen a személyisége, mennyire komoly alkat. A volt játékos szerint Szung „már egy ismert játékos a K-Ligában, aki mindkét lábbal, minden szögből jól lő„.

A 24 éves, 188 centi magas Cso Ku Szung 18-szoros válogatott, legutóbb Ghána ellen két gólt szerzett, míg a koreai bajnokságban 2022-ben 26 meccsen 14 gólig és 5 asszisztig jutott. A német lapok arról értekeztek, hogy a volt dortmundi csapattárs a Borussia sportigazgatója, Sebastian Kehl-e, vagy Hajnal Tamás – ők ketten dolgoznak ebben a beosztásban a 2008-09-es Dortmundból, melynek Jongphjo a tagja volt.

Úgy tudjuk, hogy valóban beszélt vele a Ferencváros, több azonban nem történt.

Törökországban megint arról cikkeznek, hogy Boli iránt továbbra is érdeklődik a Gaziantep, azonban Sagal már nem tárgya az esetleges üzletnek. Erről, úgy tudjuk, hogy a Fradihoz nem érkezett információ.