Csoportunk sereghajtójával mérjük össze az erőnket – a meccs előtt Nagy Bence és Pásztor István nyilatkozott.

Férfi kézilabda, Európa Liga, B-csoport, 4. forduló
Riz Levente Sportközpont, 17.00: Ferencváros – TM Benidorm
Jegy: 2500 Ft – 3500 Ft – megvásárolható online vagy a helyszínen, szurkolói információk (csarnok, megközelítés) ide kattintva olvashatóak.
TV: SportTV

A FradiMédia átlövőnket, Nagy Bencét kérdezte:

Nagy Bence

Nagyon különleges stílusban játszanak, az esetek nagy többségében agresszív, zavaró védekezést alkalmaznak, fontos, hogy megtaláljuk a gyenge pontjaikat. Az első hazai Európa-liga-sikerünkben nagy szerepe volt a szurkolóinknak, bízom benne, hogy kedden ugyanúgy ott lesznek velünk, és támogatnak minket, mert akkor nagy problémánk nem lehet.

Pásztor István

Brutális nyitott védekezést alkalmaz az ellenfelünk, nagyon jó lábmunkával, illetve eddig azt láttuk, hogy szinte végig hét a hat ellen támadnak felállt fal ellen, viszonylag kevés lerohanással, emellett a Flensburg és a Valur elég sok gyors gólt szerzett ellenük. Nem könnyű a feladat, mert ilyen stílusú ellenféllel szinte soha nem játszik magyar csapat, igazi kézilabdacsemege lesz a találkozó, az lehet a kulcs, hogy miként tudunk reagálni erre a stílusra, és a srácok hogyan kezelik ezt. Nagy élmény volt az első hazai meccsünk, hiszen azt tapasztaljuk, hogy máshol nincs sok néző az EL-meccseken, és számunkra a telt ház hatalmas segítséget jelentett. Olyan B-közép volt mögöttünk, amilyen nem nagyon van még egy Magyarországon, pláne nem kézilabdában, egyértelmű, hogy ez óriási motivációt ad a csapatnak.

Fradi.hu