Korábbi játékosunk azt is elmondta, hogy olyat, mint Diósgyőrben ifj. Szergej Kuznyecovnál, legutóbb Szergej Rebrov kezei alatt tapasztalt.

A tavalyi évet Felcsúton töltötted, ahová a Fradi adott kölcsön téged. Volt NB I-es megkeresésed az idény végén? Ha igen, miért választottad mégis a Diósgyőrt?
Több megkeresésem is volt az élvonalból, de egyik klubnál sem tudtam magam igazán elképzelni. A szakmai koncepció és a közeg miatt is a DVTK volt a legszimpatikusabb, még ha jelenleg másodosztályú is. Azt is figyelembe kellett vennem, hogy az előző szezonom a Puskás Akadémiánál nem úgy alakult, ahogy elterveztem, azelőtt a Fradinál pedig elég keveset játszottam, így fel kell magamat építeni. Ezek a szempontok játszottak szerepet, és most úgy érzem, a legjobb döntést hoztam.

Milyen edző Kuznyecov Szergej? A korábbi trénereidhez képest milyen vele dolgozni?
Abszolút a modern futballt képviseli, az edzésmunkánk nagyon pörgős és változatos. Sok jó szakemberrel dolgoztam már, és őt a legjobbak közé sorolom. Magas szinten képben van a modern focival, a videózások során nemcsak az ellenfeleinket, de a topcsapatokat is elemezzük, és a magunk szintjén megpróbálunk az ő játékukból is egy-két dolgot átültetni a sajátunkba. Rengeteget tanultunk a területek feltöltéséről és lezárásáról, annak idején a Fradinál Rebrov helyezett hasonlóan nagy hangsúlyt ezekre a dolgokra, neki volt hasonló szemlélete.

A teljes beszélgetés: NBI.hu