A BVSC-vel osztoztunk a pontokon.

Az Öregfiúk I. osztály 5. fordulójából elhalasztott, BVSC-Zugló elleni bajnoki pótlásával zárta az őszi szezont az FTC. A házigazda eleinte nem sok veszélyt jelentett a kapunkra, mégis megszerezte a vezetést, miután Krajnc Balázs hatalmas gólt lőtt a 7. percben (1-0). A folytatásban ellenfelünk bekkelt, a Ferencváros játékosai pedig sokáig nem tudták eltalálni a kaput. Végül a 18. minutumban tört meg a jég, Bubcsó Norbert kapufás lövése után a kipattanót Palásthy Norbert juttatta a kapuba (1-1). A felállás továbbra sem változott, a BVSC nemigen hagyta el a saját térfelét, mégis előnybe került, miután a 25. percben egy ellentámadást követően Siklósi Zoltán volt eredményes. Ezzel kialakult az első játékrész 2-1-es végeredménye is.

A térfélcserét követően kisvártava Lengyel Béla egalizált. Sok volt még hátra, ám ellenfelünk jól védekezett, illetve a mieink sem tudtak élni az adódó helyzetekkel. A vége 2-2 lett, döntetlennel zárta idei, 2022-es szereplését az FTC öregfiúkcsapata, és a tabella 3. helyén áll.

Sajnos ez egy olyan este volt, amikor vagy nem találtuk el a kaput, vagy ha mégis, akkor a kapusba lőttük a labdát. A hideg időben nehezen pörögtünk fel. Ellenfelünk kétszer jött át a térfelünkre, mindkét támadása góllal zárult. Mi a legnagyobb helyzeteinket kihagytuk, így meg kellett elégednünk az egy ponttal – értékelt az FTC öregfiúk vezetőedzője, Dzurják József.

Folytatás jövő tavasszal, a bajnokság második félévével.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 5. forduló
BVSC 2-2 (2-1) Ferencváros
Gólok: Bubcsó, Palásthy

Kondor – Ebedli (Zsolnai, 60.), Csiszár, Dell’Elce, Fehér Á. – Gyepes (Lengyel, 35.), Keller (Kovács N., 51.) – Szűcs (Jáky, 51.), Józsi, Bubcsó – Palásthy

Fradi.hu