A kettőkör kezdődő meccsen mutatkozik be a vébén, hajrá Aissa!

Az F-csoportban szereplő Tunézia kedden, magyar idő szerint 14.00-kor, Dánia ellen kezdi meg szereplését a labdarúgó-világbajnokságon. Ebből az alkalomból a FIFA TV interjút készített a Ferencváros középpályásával, Aissa Laidounival.

Gyermekkori álmom volt, hogy egyszer világbajnokságon szerepelhessek. Ez egy különleges pillanat a pályafutásomban, igyekszem a lehető legjobban kiélvezni. Mindent beleadunk a pályán, hogy elérhessük a céljainkat. Teljes szívemből hiszem, hogy képesek vagyunk arra, hogy végrehajtsuk, amit elterveztünk. Megvan bennünk az akarat, az elszántság és a magabiztosság. Ez visz minket a csúcsra, ezt át fogjuk fordítani a játékunkba is. Magabiztosan, győzelmi vággyal fogunk pályára lépni.

Aissa Laidouni szerint az F jelű négyesben a világbajnok Franciaország mellett Dániával és Ausztráliával összesorsolt Tunézia számára kulcsfontosságú lesz a nyitány.

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az aktuális világbajnok is a mi csoportunkban szerepel, ráadásul Dánia és Ausztrália sem ígérkezik könnyű ellenfélnek. Az első, dánok elleni mérkőzés meghatározó lesz a folytatás szempontjából.

A teljes interjút megnézhetik a Tunézia–Dánia mérkőzés felvezetéseként november 22-én, kedden 13.15-től az M4 Sporton!

(fradi.hu)