Franciaországban lépünk pályára ma este.

Férfi kézilabda, Európa Liga, B-csoport, 3. forduló
Franciaország, Pays d’Aix, 18.45
PAUC Handball – Ferencváros
Jegy: 12 év alatt 5€, normál 10€ – megvásárolható online.
TV: SportTV

A FradiMédia Borbély Ádámot kérdezte még az elutazás előtt:

Kapusunk, Borbély Ádám szerint az előző mérkőzésekhez képest javulnia kell a teljesítményünknek Franciaországban, valamint úgy gondolja, ha ez sikerül, joggal bízhatunk a jó eredményben.

Nagyon sok gólt kaptunk Veszprémben, és van egy feketepont a füzetünkben a Csurgón elszenvedett vereség miatt, ezért szeretnénk előrelépni, jó mérkőzést játszani, és reméljük, pontszerzéssel zárul majd a túránk. A csoport egyik legerősebb csapatával találkozunk, a Nantes-ot, a Veszprémet, vagy világversenyeket megjárt játékosaik vannak, főleg irányító poszton erősek Claire-rel és Lagarde-dal, de közben francia válogatott kapusuk is van, úgyhogy komplett csapattal állunk szemben.

Pásztor István is elmondta, kiváló erőkből álló riválissal találkozunk az Aréna du Pays d’Aix-ben.

Nagyon erős támadójáték, elég jó védőfal, valamint remek kapusteljesítmény jellemzi az ellenfelet. Ha megnézzük a játékoskeretüket, kiemelkednek a csoportból, úgy gondolom, harcban lesznek az első helyért a Flensburggal. Szeretnénk gyorsan és sokat támadni, ehhez mindkét sorunkra, illetve minden játékosunkra szükség lesz. Ha ez sikerül, valamint feljavul a beálló elleni védekezésünk, akkor van esélyünk rá, hogy kiélezett meccset játszunk.

Fradi.hu