Magabiztosan, 3-1-re győzte le a Ceglédet tartalékcsapatunk.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 16. forduló
Ferencváros II 3-1 (2-1) Ceglédi VSE
Gólok: Pócsik (9., 36.), Mazzonetto N. (62.), ill. Papp (41.)

Őri – Kaján (Juhász, 61.), Orosz, Cubra, Horváth B. – Varga S. (Bagi, 78.), Tóth A. – Redzic (Mazzonetto N., 46.), Pajti (Manner, 70.), Jones (Pintér, 46.) – Pócsik

A forduló előtt két 15 pontos csapat összecsapása egy nagy visszatérőt is hozott, Redzic május óta először lépett pályára kezdőként tétmeccsen.

A meccset mi kezdtük jobban, a 9. percben Jones indította Pócsikot, aki a léc alá emelt, 1-0. Öt percre rá Tóth Alex lőtt távolról a bal alsó irányába, szűk félóra elteltével pedig egy ceglédi szabadrúgás ment kevéssel felé. A 36. perben Redzic passzolt középre jobbról, a labdaátvétel után pedig Pócsik gurított a jobb alsóba, 2-0, pár perccel később azonban váratlanul szépített a Cegléd egy megpattanó beadás után, 2-1. A félidő legvégén előbb Redzic passzából másolta le majdnem Kaján Pócsik második gólját, majd Annus fejelt veszélyesen a jobb alsó mellé a másik oldalon.

A második játékrész Tóth Alex veszélyes lövésével kezdődött, majd Annus próbálkozott ismét, de egy védő blokkolni tudott. A 62. percben Pintér indult meg a labdával egy kontra során, Mazzonetto Nicolónak passzolt, a félidei csere pedig a bal oldalról középre húzott, majd hatalmas gólt tekert a bal felsőbe, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Szezonbeli ötödik győzelmünkkel így a 11. helyen állunk, folytatás vasárnap 13 órától, amikor a szintén 18 pontos PTE-PEAC fogad majd minket Pécsen, valószínűleg a Várkői Ferenc Diák- és Szabadidőpont Központban.

Korolovszky Gábor

Az első félidő közepéig jól játszottunk, két gólt is szereztünk, emellett több lehetőségünk is volt. A végén kicsit megzavarta a csapatot, hogy egy védelmi hiba után szépíteni tudott az ellenfél. A második játékrészben aztán csak egy lehetősége volt az ellenfélnek, összességében uraltuk a játékot. Több gólt is lőhettünk volna, ám a jó befejezések ezúttal hiányoztak. A három ponttal elégedett vagyok, játékban viszont javulnunk kell.

Fradi.hu