Franck már a helyszínen nézett bele a fiúk edzésébe.

Alighogy elkezdődött férfi labdarúgó csapatunk hétfői edzése, az edzőpálya szélén feltűnt egy ismerős, aki ezúttal nem húzhatott edzőfelszerelést – Franck Boli civilben érkezett. Csatárunk az október 30-án lejátszott, ZTE FC elleni bajnokin szenvedett fejsérülést, amely során az eszméletét is elvesztette, ezt követően kórházba került, onnan november elsején, kedden térhetett haza. Azóta otthonában lábadozott, hétfőn látogatott el először az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba.

Köszönöm, minden rendben van. Remélem, veletek is! – fogadta udvariasan érdeklődésünket az elefántcsontparti futballista, aki aztán a vezetőedzővel, Sztanyiszlav Csercseszovval is váltott néhány szót.

Sérülése miatt az egészen biztos, hogy a 2022/2023-as idény őszi szakaszából hátralévő két mérkőzésen, a Paks és a Budapest Honvéd ellen nem láthatjuk a pályán Bolit, aki a héten még az edzéseket sem kezdheti újra. Az FTC-t 2019 nyara óta szolgáló támadó várhatóan decemberben kezdheti el újra a munkát a kerettel, amely az idei utolsó meccs után rövid pihenőre vonul, az ünnepek előtt azonban még munkába áll.

Fradi.hu