A táncoslábú fehérvári mellett Nego, Schön és Stopira nyilatkozott a mai bajnokiról.

Fiola Attila

A Ferencváros ellen minden mérkőzés presztízsmeccs, általában ők dominálják az összes mérkőzésüket, biztos vagyok benne, hogy most is ezzel a céllal érkeznek majd Fehérvárra. Szerencsére mi is egy győzelem után vagyunk most, bízom benne, hogy tudjuk folytatni ezt a sorozatot és jó eredményt tudunk elérni a hétvégén. Múlt héten volt egy teljes hetünk felkészülni a Honvéd ellen, akkor is lehetett érezni, hogy jól dolgozott a csapat, ahogy azt a vezetőedző is megemlítette. Most ismét egy teljes hetünk van felkészülni, a hétvégi győzelem nagy lökést adott a csapatnak és a sikertelenség okozta feszültséget is oldotta a három pont. A héten is keményen dolgozik mindenki, bízom benne, hogy ennek a pályán is meglesz az eredménye, valamint hogy most egy kicsit felszabadultabban tudunk majd játszani.

Loic Nego

Azt gondolom, vasárnap jó meccset láthatnak majd a szurkolók. Úgy érzem, két-három mérkőzés óta egyértelműen érezhető a változás a csapatunk játékában. Minden nap nagyon keményen dolgozunk, hogy a legjobbunkat tudjuk nyújtani, remélem, hogy vasárnap a pályára is ki tudjuk majd vinni az edzéseken látottakat, és nem lehet más a célunk, mint hogy megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Schön Szabolcs

Ugyanúgy készülünk, mint a többi mérkőzésre. Tudjuk, hogy mire képes a Fradi. Rangadót fogunk játszani, szóval szerintem a csapat 100%-ot fog nyújtani. Az edzőváltás pozitív lökést adott, a pályán belül és kívül is nagyon nagy fejlődést váltott ki ez az egész belőlünk és szeretnénk nagyon jó teljesítményt nyújtani.

Stopira

Vasárnap este ismét nehéz találkozó vár ránk az FTC ellen, itt azonban a lehetőség, hogy ismét bebizonyítsuk, hogy jobbak vagyunk annál, mint amilyen eredményeket eddig elértünk a bajnokságban. Legutóbb a Honvéd ellen fontos győzelmet szereztünk idegenben, a héten pedig végig nagyon jól dolgoztunk az edzéseken. Az edzői stáb is maximálisan felkészített bennünket az előttünk álló nagy feladatra, bízom abban, hogy mindenkinek sikerül a legjobbját nyújtania és itthon tartjuk a 3 bajnoki pontot.

Videoton