A nyáron a Kotrijkhoz igazoló támadó már a télen váltana. A belga csapat a kiesés ellen harcol, a szélső 1 góllal és 2 gólpasszal a házi kanadai táblázat második helyén van.

A képességeimet tekintve tudom, hogy jobb vagyok a Kotrijknál, de ez is volt megbeszélve a klub vezérigazgatójával, Mathias Leterme-mel, amikor ideigazoltam. Új kihívás kell, hogy szintet léphessek és újraindítsam a karrieremet és ez egy olyan ajánlat, amit nem utasíthatok vissza. A Ferencváros nagyszerű klub, minden évben a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában játszik, A magyar éllovas hosszú ideje figyel engem, már az Antwerpből meg akartak szerezni. Így 90%-os biztonsággal állíthatom, hogy januárban Magyarországra igazolok.

Mindig hálás leszek a Kotrijknak, amiért segítettek Belgiumban, miközben itt évek óta a rosszhíremet keltik. A KVK 500.000 euróért vett meg, ha ennél többet kapnak a télen, az örömmel tölt majd el. Ezzel köszönöm meg a Kotrijk kedvességét: januárban kezet rázunk a szép emlékekre emlékezve. Addig minden erőmmel a bentmaradásért fogok harcolni. De itt az ideje, hogy elfelejtessem magamat Belgiumban. A Kotrijk egy csendes klub, ahol mindenki megbízik bennem és ahol nincsenek gondjaim. De itt az ideje, hogy távozzak Belgiumból.

– Didier Lamkel Zé