A Trabzonspor mestere csapatunknak is gratulált a továbbjutáshoz – mellette Mahmoud Trezeguet állt a sajtó rendelkezésére.

Mahmoud Trezeguet

Bízom benne, hogy a holnapi a mi napunk lesz, a győzelemre koncentrálunk. Az Európa Ligában szeretnénk folytatni, ehhez nyernünk kell, aztán meglátjuk, hanyadik helyen végzünk. Győzni szeretnénk ebben a csodálatos stadionban a fantasztikus közönség előtt. Remélhetőleg miénk lesz a 3 pont. Eddig nem teljesen úgy alakult a szezonom, ahogy terveztem, de végig éreztem a vezetőedző bizalmát, a szakmai stáb és a társak is mögöttem voltak. Mindig csapatjátékos voltam, nem magamért játszom.

Abdullah Avci

Olyan kiegyensúlyozott ez a csoport, mint amilyenre számítottunk a sorsoláskor. A Monaco nézett ki úgy, hogy talán a többiek előtt jár egy kicsivel. De most gratulálok a Ferencvárosnak, négy pontot szereztek a Monaco ellen és megnyerték a csoportot. Holnap este igyekszünk koncentráltan, a taktikának megfelelően játszani, hogy folytathassuk Európában. Nyerni szeretnénk, a csapatért és az országért is, ehhez szükségünk lesz a szurkolóink támogatására is! A Ferencváros nagy kerettel rendelkezik, a játékosok közel azonos képességekkel rendelkeznek, szóval ezen a szinten a rotáció nem jelent előnyt vagy hátrányt, emiatt nem hiszem, hogy változni fog a taktika, a játék felépítése, a tempó. Minden csapat minden játékosa számára fontos, hogy jól teljesítsen és nyerjen ezen a szinten. Ezért is nagyon komolyan felkészültünk erre a mérkőzésre.