A B-Közép szervezésében csütörtökön repülő indul, tarts te is velük!

Férfi labdarúgó csapatunk november 3-án, csütörtökön (magyar idő szerint) 18.45-től a Trabzonspor vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga csoportkörének 6. fordulójában. A mérkőzésre szóló vouchereket szurkolóink 14.500 forintos áron vásárolhatják meg a meccsjegy.fradi.hu-n bármikor vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál szerdán 10 és 18 óra között.

A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucherre, az FTC szurkolói kártyára és egy arcképes igazolványra szükség lesz! Felhívjunk drukkereink figyelmét, hogy a beváltás után se dobják el voucherjeiket, ugyanis belépőjegy és a voucher EGYÜTT érvényesek, melyek szükségesek a stadionba való bejutáshoz.

A Fradi B-Közép szervezésében külön repülőgép is indul Budapestről Törökországba!

A gép a mérkőzés napjának reggelén indul és másnap hajnalban már vissza is érkezik. A repülőgépen még vannak szabad helyek. A jegyárban a trabzoni transzfer (reptérről a stadionig és visszaút) is benne van. Az oda-vissza utazás fedélzeti snack cateringgel: 130.000 Ft / fő.

Tervezett gyülekező: 2022. 11. 03., csütörtök, 11:15, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér
Tervezett hazaérkezés: 2022. 11. 04., péntek, 01:30, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér

A szervezett utazás kapcsán külön telefonos ügyfélszolgálat is felállt, ahol bármikor lehet érdeklődni: +36300700645. A repülőgépre az alábbi linken keresztül lehet jelentkezni egyesével: https://bit.ly/3FC1ewG

(fradi.hu)