Bálint szerint szerencse is kellett tegnap, de meg is dolgoztunk érte.

Nekünk is el kell hinni, mert ez már tény, hogy csoportelsők vagyunk függetlenül az utolsó mérkőzéstől – nyilatkozta az M4 Sportnak Vécsei Bálint. – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert a Monacónak is nyernie kellett volna, miután kikaptak tőlünk otthon. Készültünk arra a forgatókönyvre, hogy ha ez a mérkőzés iksz lesz, a másikon pedig nyer a Zvezda, akkor csoportgyőztesek vagyunk, függetlenül az utolsó mérkőzéstől. Nagyon örülünk, hiszen egy nagyon komoly csoportban lettünk elsők már öt meccs után, a mai ellenfelünk is olyan erőt képviselt, hogy mindenkinek 150 százalékot kellett beleadnia, hiszen nagyon jó játékosai vannak a Monacónak. A csapat erősségét mutatja, hogy egygólos hátrányban sem álltunk meg, voltak helyzeteink. Kellett a szerencse is hozzá, de úgy érzem, megdolgoztunk érte” – mondta a középpályás.

A csütörtöki meccsen kezdőként 56 percet játszó Vécsei hozzátette, meglepte a Ferencvárost a Monaco, mert az idegenbeli Fradi-győzelem óta 4-4-2-es felállásban játszott a francia csapat, ezúttal viszont visszatért az ötvédős rendszerre, a második félidőre azonban sikerült rendezni a sorokat.

Az első félidőben éreztem, hogy van egy kis zavar, a szünetben helyretettük ezeket és a második félidőre úgy jöttünk ki, hogy megtaláltuk az ellenfél ellenszerét és gólt tudtunk rúgni. Úgy érzem, hogy a 90 percet tekintve igazságos volt ez a döntetlen, ami nekünk győzelemmel ért fel” – fogalmazott.

M4 Sport