A Monaco vezetőedzője mellett Benoit Badiashile állt a média rendelkezésére – a nyilvános edzésüket még otthon tartották meg a hercegségiek.

Hatékonyabban kell játszanunk, mint az első meccsen, ki kell használni a lehetőségeinket. Az ellenfél gyors tempóváltásokra képes, minőségi csapat. Kilenc pontjuk van, nem véletlenül, még a vesztes találkozójukon is rengeteg lehetőséget kihagytak. A két legutóbbi mérkőzésünkön a négy-négy kapott gól ellenére is egész más volt. A csapatrészek közti együttműködésre kell holnap nagyon odafigyelnünk. Golovin meghúzódott, de holnap nem kizárt a játéka, reméljük mindenki rendelkezésre áll majd. Mind a négy, mind a háromvédős felállásnak megvannak az előnyei, hátrányai, meglátjuk, hogy holnap melyiket választjuk. Előre veszélyes az esélyeket kalkulálni, hisz nem tudhatjuk, mi történik itt és a csoport másik meccsén, így a győzelemre játszunk, mint mindig. A legfontosabb, hogy meglegyen az egyensúly a csapatban, mert nem csak a védelem kapja a gólokat. Ez a csapatrészek közti egyensúly hiányzott a Lille ellen is. Ahogy már említettem, a Fradi erőssége a gyors átmenetek, emellett nagyon kemény munkát végeznek a pályán, külön kiemelném, hogy a támadóik nem csak elől jók, hanem hátul is minőségi védőmunkát végeznek. Nagyon szolidáris, összetartó csapat a Ferencváros.

Phillipe Clement

Nehéz és fontos mérkőzés jön, de nyomás és veszélyérzet nincs bennünk. Normális meccsre készülünk. Mostanában sok gólt kaptunk, ezt védőként nagyon nehéz megélni. Mohamed Camara fontos játékos, reméljük, hogy holnap tud nekünk segíteni. A hatékonyság a legfontosabb, a Fradi ellen az első lehetőségből gólt kaptunk, utána már nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, ezt kell most elkerülni.

Benoit Badiashile