A horvát Dean Klafuric veszi át a helyét a kispesti kispadon.

Távozik a Budapest Honvéd kispadjáról Tam Courts, miután klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott a vezetőedzővel. Tam Courts-nek köszönjük, amit a Honvédért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

A horvát Dean Klafuric a Budapest Honvéd új edzője, az 50 esztendős szakember váltja Tam Courts-öt csapatunk kispadján, így a Fehérvár elleni, szombati bajnokin már ő irányítja a kispesti együttest.

Dean Klafuric személyében egy tapasztalt és szenvedélyes edző érkezik a Honvédhoz, eddigi pályafutása során a fiatal játékosok képzésében és a legmagasabb szintre juttatásában is fontos szerepet vállalt, többek között Marko Pjaca és Josip Brekalo nevét említhetem. Emellett az első csapatnál végzett munka terén is szerzett már rutint: segéd-, illetve vezetőedzőként a Dinamo Zagreb, valamint a Legia Warszawa kispadján is bajnoki címet ünnepelhetett. Dean korábbi munkásságának köszönhetően több játékosunkat is ismeri már. Bízunk benne, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy talpra álljunk ebből a nehéz helyzetből, és jó irányba tereljük a szezonunkat“ – mondta Chris Docherty, klubunk sportigazgatója.

Boldog vagyok, hogy immár részese lehetek a Honvéd-családnak és itt nemcsak a klubra, hanem a szurkolókra is gondolok – kezdte székfoglalóját Dean Klafuric. – Ismerem a Honvédot, amely az egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező magyar klub és azt gondolom, hogy most is a nagycsapatok közé tartozik. Puskástól Détáriig, sorolhatnám az itt játszó klasszisokat, ami szintén mutatja, hogy komoly együttesről van szó, dicső múlttal és reméljük, sikeres jelennel. Azért fogok dolgozni, hogy szép időszak álljon előttünk. Fontos, hogy szervezett futballal rukkoljunk elő, hogy eredményesek legyünk, olyan játékot kell nyújtanunk, amivel kivívjuk a szurkolók elismerését.

Dean Klafuricot szeretettel köszöntjük Kispesten és sok sikert kívánunk neki a Honvédnál!

Bővebben: Honvéd