A tegnap meglehetősen gyengén játszó jobbszélső egy, a volt csapatával, a Tallaresszel foglalkozó rádióműsornak nyilatkozott a hétvégén.

Remélem Andrés Fassi [a Tallares klubelnöke – ulloi129] már holnap rám ír, mert nem szeretnék semmit jobban, mint visszatérni a Tallareshez. Nem tudom megmondani, miért kellett távoznom, mert ezt senki nem magyarázta el nekem. Egy klubvezető sem beszélt velem, nekem pedig vissza kellett térnem a River Platehez. Azt sem tudom, hogy a Tallares beszélt-e az ügynökömmel. Nem hiszem, mert nem említette.

Valamikor biztosan játszom még Argentínában. Sok üzenetet kapok a Talleres szurkolóitól, hogy mikor térek már vissza, de ez nem rajtam múlik. Még másfél év van a ferencvárosi szerződésemből és nagyon jól megy itt, de ha a helyzet úgy alakul, beszélhetünk a szerződésem felbontásáról. Nincs ilyen pont a szerződésemben, de a klubvezetéssel bármiről lehet beszélni, nagyon jól bánnak velem, a nemzetközi tapasztalat, az Európa Liga-szereplés pedig megfizethetetlen.

Amikor csak az időeltolódás engedi, nézem élőben a meccseket a neten és TV-n. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a volt csapattársaimmal, a legjobbakat kívánom nektek.

Carlos Auzqui