A Crvena Zvezda játékosai értékeltek a budapesti vereség után.

Nehéz összefoglalni a benyomásokat egy ilyen találkozó után, mert nem érdemeltünk vereséget. Voltak helyzeteink, egyenlítettünk, kontrolláltuk a meccset, letámadtunk, azonban gólt kaptunk a hosszabbításban [?! – ulloi129], az én gólomat sem adták meg… Kis részletek döntöttek. Az a gól megfordíthatta volna a meccset, de utána is domináltunk. A második bekapott gól sokba került. Nehéz helyzetben vagyunk, de még megszerezhető hat pont és így esély is van. A legnagyobb szerb klubban játszunk, mindig a győzelemre megyünk és ez így is lesz a végéig.

Alekszandar Pesity

Az első benyomások fájdalmasak, nagyon fáj a vereség, mert a nagyszerű belgrádi meccs után láttuk az esélyt, hogy beszálljunk az első helyért folyó harcba. Megvoltak a lehetőségeink, talán nem igazi ziccerek, de egy nagyon dinamikus meccs volt, amelyen nem érdemeltünk vereséget, de mégis vereséget szenvedtünk. Látnunk kell, hogy van még esélyünk a továbbjutásra, amíg matematikai esélyünk van, nem adhatjuk fel. Tapasztalt csapat vagyunk, sokszor nyertünk, sokszor kikaptunk, együtt kell kihúznunk magunkat a gödörből, ez a foci része. Nagyon kár, hogy kikaptunk, nagy esélynek éreztük ezt a meccset. De nem játszottunk rosszul, kontrolláltuk a meccset, figyelmetlenségből kaptunk két gólt.

Mirko Ivanity

Úgy kezdtünk, ahogy elterveztük, de aztán kaptunk egy gólt, azonban a második félidőben jól játszottunk, egyenlítettünk. Megvoltak a lehetőségeink, nem érdemeltünk vereséget, a három pontot magunkkal vihettük volna. De ilyen a foci, ha kihagyjuk a helyzeteket, ez a vége. Koncentrációs hibákból kaptuk a gólokat, az ilyen helyzetekből nehéz visszajönni, pláne kétszer. Van még két meccsünk, meg kell nyernünk mindkettőt és bízni abban, hogy azzal továbbmehetünk.

Sztefan Mitrovity