A helyi sajtó szerint Osman Bukari, Nemanja Milunovity és az eltiltását letöltő Kings Kangwa is Milojevity edző rendelkezésére állhat holnap – a Delije felhívást tett közzé, Rodity elmondta, hogy győzelemre készülnek, a tegnapi edzésükről pedig fotókat is láthatsz.

A szerbiai Telegraf közölte a Delije felhívását, amelyben a “Hősök” azt kérik, hogy akinek nincsen jegye a mérkőzésre, az ne is induljon el, mert egy olyan stadion várja őket Budapesten, ahová nem fognak bejutni, így meg kell elégedni azzal az 1000 belépővel, amit kaptak.

Jó hangulatban várjuk a Ferencváros elleni meccset, az elmúlt héten nagyon jól játszottunk ellenük, tudtuk, mit akarunk és bebizonyítottuk, hogy akkor vagyunk a legerősebbek, amikor ez a legnehezebb. Egységet, csapatszellemet mutattunk és ez vezetett a nagy győzelemhez. Eddig a csoportellenfelek nem tudták, mire vagyunk képesek, most ez megváltozott. Nagyon kiegyensúlyozott négyes, még kilenc pontot lehet gyűjteni. A terv szerint folytatjuk, meccsről meccsre készülünk, most a Ferencváros ellen, a sorozatban második győzelemért megyünk. Tudjuk, hogy sok szurkolónk érdeklődik az utazás iránt, de az a helyzet, hogy limitált számú jegy van, így sokan nem lehetnek majd ott, talán tízezer belépő se lenne elég. Az előző mérkőzés előtt az volt a célunk, hogy jó eredményt érjünk el és nyerjük el újra a szurkolók bizalmát. Egy emlékezetes estét szereztünk nekik, láthatta mindenki, mennyire örültek, hogy jó fényben láthatták újra a csapatot. A budapesti buzdításuk is sokat jelent majd számunkra, szükség lesz rá, hogy folytassuk a jó sorozatot és harcoljunk az európai tavaszért.

Milan Rodity