Újabb győzelem az NBIII-ban, immár négy meccse veretlen tartalékcsapatunk – a gólokat is megnézheted.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 12. forduló
Ferencváros II 2-0 (0-0) Bánk-Dalnoki LA
Gólok: Pajti (76.), Bagi (89.)

Őri – Kaján, Leandro, Orosz, Godányi (Bagi, 76.) – Varga S. (Tóth A., 46.), Pintér (Ladányi, 63.) – Varga Z., Karaisvili (Pajti, 59.), Fenyvesi (Manner, 63.) – Pócsik

A szekszárdi győzelmünk után a fennmaradt csapatok közül utolsóelőtti, 3 pontos Bánkot fogadtuk. A meccs elején csak Pócsik veszélyeztetett egy ráfordulásból, a 20. percben az ezt megelőzően 3 meccsig hiányzó Karaisvili fejelt mellé, majd a 36.-ban Varga Zétény ollózott, de kaput ő sem talált.

A második félidőt jobban kezdtük, Pintér pár másodperc elteltével tekert el a bal felső mellett távolról, majd egy mélységi indításból Pócsik találta magát ziccerben, de nem tudta elvinni a kapus mellett a labdát. A 62. percben Godányi jobb alsóba csapódó lövését védte a hálóőr, majd a jég a 76. percben tört meg, amikor Kaján beadása pattant a becserélt Pajti elé, aki sorozatban második meccsén talált be, 1-0. A magát eddig tisztességesen tartó Bánk a hátralévő percekben nem tanúsított nagy ellenállást, a 80. percben Pócsik lőtte a kapusba ziccerben a labdát, majd tett Varga Zétény is ugyanígy a kipattanóból, a meccset azonban a debütáló, 16 éves Bagi Ádám döntötte el a 89. percben, amikor kb. 16 méterről tekert okosan a kapu jobb oldalába, 2-0. Bagi góljával immár 3 olyan játékost jegyezhetünk a tarcsiban, aki első NBIII-as meccsén rögtön góllal mutatkozott be ebben a szezonban – Bagi előtt Varga Zétény az MTK ellen, míg Ryan Mmaee a Szolnok ellen talált be.

Georgiai gólgyárosunk ünnepelt visszatérése két cserejátékosnak köszönhetően tehát győzelemmel zárult, 14 pontunkkal pedig feljöttünk a 10. helyre. Folytatás október 16-án a 10 meccsen 9 győzelmet és 1 vereséget jegyző Iváncsa ellen.

Összefoglaló és edzői értékelések a Nógrádifutball jóvoltából: