Aissa győzelemre készül Belgrádban is.

Sokat beszélgettünk a ránk váró hangulatról – mondta a Nemzeti Sportnak már Belgrádban a zöld-fehérek tunéziai válogatott középpályása, aki kihagyhatatlan láncszem ­Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző együttesében. – A stadionba több mint ötvenezren férnek be, kíváncsi vagyok, ellenünk mennyien lesznek a nézőtéren. Bízom benne, minél többen, szeretek sok ember előtt futballozni. Engem nemhogy megbénít, egyenesen feldob, ha zsúfolásig vannak a lelátók. A Crvena Zvezda kemény ellenfél, biztos, hogy hazai pályán mindent megtesz csoportbeli első győzelme érdekében.

A 25 esztendős középpályás a hétvégén nem lépett pályára a Kecskeméten 2–0-ra elveszített bajnokin, ám azzal a mérkőzéssel már nem szeretnének foglalkozni, ilyen kilencven percek előfordulnak egy-egy csapat életében. Ahogyan fogalmazott: az élet ettől nem állt meg. Sőt, csütörtökön nem mindennapi kihívás vár a Fradira! A magyar bajnok megnyerte eddigi két csoportmérkőzését, a Trabzonsport odahaza verte meg 3–2-re, a Monacót idegenben 1–0-ra.

A hat pont nagyszerű. A Crvena Zvezda otthonában is jó eredményt akarunk elérni, szeretnénk minél több pontot szerezni a csoportban. A szerb bajnok egyelőre pont nélkül áll, ám ez nem téveszthet meg bennünket, sokkal jobb csapat annál, mint amit az eddigi eredményei mutatnak. Keményen kell harcolnunk a pályán, ez most igazi csata lesz.

Aissa Laidouni a bajnoki szünetben sem pihent, hiszen a tunéziai válogatott tagjaként a Comore-szigetek (1–0), majd Brazília ellen (1–5) lépett pályára – méghozzá Franciaországban.

Mindkét meccsen játszottam, de friss vagyok, energiával telve várom a mérkőzést. Mindkét válogatott meccs hasznos volt, a brazilok ellen életemben először játszottam, Neymar, Thiago Silva, Casemiro, az összes sztár pályán volt Párizsban. A meccseken ráadásul a Franciaországban élő családom is ott lehetett. Öt gólt kaptunk a braziloktól, legalább láttuk, miben kell javulnunk a közelgő világbajnokságig.