A Fradi vezetőedzője láthatóan nagyon dühös volt, egy hosszúnak ítélt kérdés után rövidre is zárta mondandóját – igaz a csapat még ma este hazautazik Budapestre. A Crvena Zvezda edzője szerint tökéletes estéjük volt.

Ilyen a foci. Joggal szenvedtünk vereséget, a tizenegyes megtörte a lendületünket, addig nem volt gond a játékunkkal. Az, hogy így összezuhanjunk hátrányban, annak nem szabadna bekövetkeznie. Semmivel sem voltam elégedett. Mindenben javulnunk kell. A mai meccsen az lepett meg, hogy 1-0 után leálltunk a focival. A bekapott gól benne van, de ha nem játszunk egységesen, akkor nem tudunk érvényesülni. A Crvena Zvezda játékában nem volt sok meglepő. Támadásban jobbak, mint védekezésben, és hagytuk is őket támadni. Ez megbosszulta magát. Ma nem nőttünk fel a szurkolóinkhoz. Nemcsak a Zvezda, a DVSC ellen is szívesen látunk húszezer nézőt – most az a meccs jön vasárnap. Egy ilyen meccs után van mit mondani a játékosoknak és ezt meg is osztottam velük. Ma 4-1-re kikaptunk egy jó csapat ellen, ezt ki kell elemeznünk.

Sztanyiszlav Csercseszov

Nagyon elégedett vagyok, nem csak az eredménnyel, hanem a felfogással és a játékkal is. Az első perctől nekiugrottunk a Fradinak, ebből a teljesítményből kiindulhatunk a továbbiakban. Még van hova fejlődnünk, de ma minden tökéletesen sült el. A mai hangulat remek volt, elég ha én kritizálom a játékosokat, ebbe nem kell a szurkolóknak is beszállnia. Meccsről-meccsre haladunk, előbb a Szabadka jön egy kis ünneplés után, aztán a magyarországi visszavágó. Minden meccset meg akarunk nyerni, de a földön kell maradnunk. Ma nagyon jó volt a szurkolás, a visszavágón is remélhetőleg így lesz és jó hangulatot remélek ott is. A játékosok motiváltak egy ilyen meccsen, a Monaco ellenivel szemben annyi volt a különbség, hogy most sikerült betalálni. Én voltam nyomás alatt, a játékosok nem.

Milos Milojevity