Labdarúgó csapatunk mestere az orosz médiában is értékelte a legutóbbi bajnokit és tekintett előre a Crvena Zvezda elleni Európa Liga csoportmeccsre.

Rosszul kezdtük a meccset, a második találatot pedig egy kétes büntetőből kaptuk, amit az épp nem üzemelő VAR nem tudott ellenőrizni. Aztán volt több lehetőségünk, de nem sikerült gólt szereznünk. Most dolgozni kell a hibákon. Igen, elszenvedtük az első vereséget, ez kellemetlen. De legalább érdekes marad a bajnokság (nevet). [Igen], rossz volt a pálya. Mióta itt vagyok, ez volt az első eset, hogy ilyen rossz gyepen kelljen játszanunk. Ez ellenünk dolgozott, de a kudarcért nem külső okok, hanem mi vagyunk felelősek.

A srácok különböző időben és különböző állapotban érkeztek vissza. Mindenki játszott vasárnap, csak Laidouni nem. Volt aki többet, volt aki kevesebbet. Remélem mindenki készen áll a játékra majd a Crvena Zvezda ellen, a tunéziai srác is.

A szerbek nemrég edzőt váltottak, a csapat nem kezdett jól az Európa Ligában. De a bajnokságban kényelmesen elsők, veretlenül, vasárnap nagy arányban, 4-0-ra verték idegenben a Mladostot. Komoly ellenfél, láttam a meccseiket még nyáron. Nehéz lesz, de érdekes. Egyébként a zambiai Kangwa korábban a tulai Arzenálban játszott. De a belgrádi meccsen piros lap miatt nem játszhat.

– Sztanyiszlav Csercseszov