Edzőmeccseket játszott a női kézilabda válogatott. „Vova” az M4 Sportnak is értékelte az elmúlt hétvégét, a beszélgetést ide kattintva nézhetitek meg.

Női kézilabda, felkészülési találkozó
Szlovénia 22-22 (12-9) Magyarország
Fradista gólok: Klujber 6, Márton 2, Zácsik 1

Beszámoló: MKSZ

Golovin Vlagyimir

Volt néhány kiemelkedő teljesítmény a csapatunkban, azonban összességében tudásunk alatt játszottunk. A mérkőzés jól tükrözte, hogy öt hónappal ezelőtt készültünk utoljára együtt a csapattal, leginkább védekezésben hiányzott az összhang. Szikora Melindát ki szeretném emelni, a találkozó több pontján is az ő védéseivel tudtuk tartani a tempót az ellenféllel. Összességében úgy látom, hogy sikerült szereztünk egy pontot, annak örültem, hogy nem adták fel a lányok és egészen a mérkőzés végig küzdöttek.

Női kézilabda, felkészülési találkozó
Szlovénia 21-19 (11-9) Magyarország
Fradista gólok: Klujber 4, Márton 2

Beszámoló: MKSZ

Golovin Vlagyimir

A csütörtöki mérkőzéshez képest a védekezésben láttam előrelépést, jobban működött a hatosfalas védekezésünk, jobban zártuk a területeket a szlovén támadók előtt. Ma inkább támadásban akadtak nehézségeink, kissé ritmustalan volt a játékunk, az átlövéseink sem működtek annyira, mint kellett volna. Összességében hasznosnak tartom ezt a két felkészülési mérkőzést, mert így képet kaptunk arról, hogy min kell dolgozunk az Európa-bajnokságot megelőzően. Amit mindkét találkozóból pozitívumként kiemelnék, hogy csütörtökön és ma is kiegyenlítettünk a végjátékban, a lányok végig küzdöttek.