A tegnapi nap hősei értékeltek.

Büszke vagyok, hogy apukaként is sikerült játszanom, illetve hogy apukaként gólt tudtam szerezni – nyilatkozta Szalai Ádám, aki nagyon büszke a szurkolókra és a nagyobbnál nagyobb győzelmekre a sorozatban. – Még egy nagyon fontos mérkőzés áll előttünk, és szeretnénk még ennél is feljebb jutni. Nehéz lesz nagyon, de ugyanezzel a melóval esélyünk lesz arra, hogy csináljunk még egy komoly estét.

A gólja kapcsán elárulta, begyakorolt szögletvariáció volt, és megdicsérte a gólpasszt adó Szoboszlai Dominiket. „Kicsit talán túl korán indultam, de az volt a szerencsém, hogy nagyon a rövidre jött a labda, így csak bele kellett érnem.

Örülök, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen begyűjtöttük a három pontot – kezdte a magyar válogatottban debütáló Kerkez Milos, aki hozzátette, mindenki hatalmasat küzdött. – Nagyon hálás vagyok Marco Rossinak, hogy megadta nekem a lehetőséget, hogy bizonyítsak.

Igen, otthon jó az iksz az olaszok ellen, de ez eléggé csalóka és beszéltük is egyből a németek legyőzése után, hogy nem lehet döntetlenre játszani. Ugyanis olyankor szokott az bekövetkezni, hogy rúgnak egy gólt. Mindenféleképpen arra kell játszani, hogy megszerezzük a vezetést, s ha még a 85. perc körül is 1–0 nekünk, akkor nem lesz annyira felfokozott hangulat a lelátón és a kispadon sem annak tudatában. Hiszen ha gólt kapunk, akkor is még mi vagyunk az elsők. De úgy fogunk pályára lépni, hogy győzni szeretnénk egy góllal vagy gólokkal” – tekintett előre a csoport utolsó mérkőzésére Nagy Ádám már az A-ligában való bennmaradás biztos tudatában.

Ennek így kellett történnie, hogy Szalai Ádám góljával győzzük le a németeket. Megérdemli, nagyon örülök neki, csakúgy, mint az egész csapat. Remélem, hogy az olaszok ellen azért még egyszer be tud találni” – mondta a gól előtti szögletet elvégző Szoboszlai Dominik.

forrás: nso.hu