Alicia hosszabb, Anna rövidebb pihenőre kényszerül. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

Alicia Stolle a Bietigheim elleni mérkőzés második félidejében elkeseredett arccal ült le a kispadra, és mint utóbb kiderült, nemcsak az eredmény tükröződött rajta, hanem az elszenvedett sérülés okozta fájdalom is. Nem is tudott már visszatérni a pályára, a mérkőzés hátralévő idejében jegelték, majd a lefújás után megvizsgálták a kezét. Már akkor valószínűsíthető volt, hogy súlyosabb sérülésről lehet szó, és sajnos a másnapi vizsgálatok is ezt támasztották alá – német válogatott játékosunk bal kézfejében keletkezett törés.

Védekezés közben, Kelly Dulferben akadt meg valahogy a kezem, de nem is tudom megmondani, hogyan történt pontosan… – próbálta feleleveníteni a történteket Alicia Stolle. – Csalódott vagyok természetesen, mert így a következő meccseket és az Európa-bajnokságot is ki kell hagynom, de ez sajnos benne van a sportban. Az Eb után újra harcra készen leszek, szóval a világverseny alatti időszakot kihasználhatom arra, hogy minél jobb állapotba kerüljek, mire visszatérhetek.

Stolle kezét pénteken reggel egy német specialista operálja, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor hat-hét hét múlva kezdheti el a labdás edzéseket.

Kukely Anna ugyancsak a német bajnok elleni összecsapáson lépett szerencsétlenül, neki a bokaszalagjai sérültek meg, de nála jóval rövidebb kihagyással lehet számolni – ha a kezelésekre jól reagál a lába, egy-két hét múlva csatlakozhat a társakhoz.

Fradi.hu