A különleges hangú és kisugárzású énekesnőt a Fradi-lemez kapcsán kérdeztük az albumon hallható daláról, valamint a focihoz és a Fradihoz fűződő viszonyáról.

Tudható rólad, hogy nem az a típusú művész vagy, aki bármihez adja a nevét csak azért, hogy szerepeljen. Mi alapján döntöttél úgy, hogy elfogadod ezt a felkérést?
A családom férfitagjai megmondták, hogy soha többet nem állnak velem szóba, ha nem vállalom el, hogy szerepeljek a Fradi-lemezen, de a viccet félretéve, régóta gondolkodtam arról, hogy milyen jó lenne egy sportesemény kapcsán egy jó kis indulót írni. Úgy éreztem, hogy amikor ilyen dolgok születnek, azok sokszor egy kicsit izzadtságszagúak, hogy felkérésre próbálnak valamit írni. Úgy gondolom, hogy sikerült talán egy olyan dalt írni, ami nem erőltetett, hanem érződik rajta, hogy igazi. A refrénen sokat agyaltam, hogyan lehetne valami, ami könnyű, de mégis jól szól és aztán egyszer csak elfogott az ihlet és annak nagyon megörültem.

Van egy érdekes játék a dalodban, hogy kétfajta szenvedély jelenik meg, egyrészt a csapat iránti, másrészt egy fiú-lány érzelem.
Persze nem hazudtoltam meg magam és úgy gondoltam, hogy jó lesz, ha beleviszek egy ilyen mi együtt gondolatot és egy szerelmi szálat is a dalba. Nagyon szerencsésnek tartom ezt a többféle találkozást. Benne van, hogy lehet tél vagy nyár, te ott vagy a csapat mellett és a sportos múlt is segített, hiszen korábban kézilabdáztam és próbáltam ezt az érzést is megjeleníteni, hogy hogy milyen az, amikor ott vagy a pályán és kívülről hallod hogy “Gyerünk!”, “Hajrá!” és érzed, hogy  semmi nem állíthat meg.

Személyesen milyen a kapcsolatod a Fradival és a focival?
Nehezen indult a kapcsolatom a focival, mert gyerekkoromban az összes tinisorozatot azért nem nézhettem, mert a bátyám hatalmas foci drukker és ha mondjuk egy üzbég csapat játszott, akkor is azt kellett nézni és az egész család ma is követi a labdarúgást, szóval nekünk nőknek nincs választásunk, az életünk része, ha akarjuk ha nem. Nálunk a Vajdaságban pedig egyértelmű volt, ha foci, akkor Fradi. A stadion megnyitóján énekelni a Himnuszt nagyon nagy dolog volt, kezem-lábam remegett, mert különleges volt, nagy esemény, teljesen új stadion, másként szólt minden, rengeteg ember ott volt. Különleges pillanat volt, nagyon megmaradt bennem, pedig már jó rég volt.

Most már háromgyerekes anyukaként, ha a gyerekeid azt kérik, hogy vidd ki őket Fradi-meccsre, mit fogsz hozzá szólni?
Nem is kell, hogy kérjék, mindenképpen megyünk, azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó családi program.